szybka wysyłka bezterminowy zwrot gwarancja realizacji pomoc eksperta

Termometr do pieczenia mięs 100600 Bioterm

Kod produktu: 133679

Termometr do pieczenia mięs 100600 Bioterm

kod produktu: 133679
1. Dodaj do koszyka ilość, której potrzebujesz.
2. Złóż zamówienie.
3. W ciągu 1 dnia roboczego potwierdzimy dostępność i jakość towaru (mailowo lub telefonicznie).

Bezpłatny odbiór osobisty w salonie

Koszt dostawy: od 5.55 zł (Polecony Inpost)

Dane techniczne

Opis Produktu

Termometr kuchenny do pieczenia mięs.

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Parametry techniczne:
  • zakres temperatur: od 0°C do 120°C
  • dokładność pomiaru: +/-2°C

Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Wymiary:
  • szerokość produktu: 5 cm
  • głębokość produktu: 5 cm
  • wysokość produktu: 15 cm

Gwarancja

warunki gwarancji
Gwarancja producenta: 12 m-cy.