UWAGA - Używasz obecnie przestarzałej wersji przeglądarki Internet Explorer - niektóre funkcje sklepu mogą nie działać prawidłowo.
Zalecamy pobranie przeglądarki Firefox lub Chrome.
 

Wybrany produkt jest dodawany do koszyka...

dodajesz do porównywarki
produkt z innej kategorii

czy usunąć zawartość
porównywarki?

w porównywarce zostaną tylko:
aktualnie dodawany produkt i inne z jego kategorii
produkt zostanie dodany do listy, jednak porównanie
może nie być trafne z powodu różnic w kategoriach
 
 

Termometr do pieczenia mięs 100600 Bioterm

kod produktu: 133679

dostępność

wyprzedany

1. Dodaj do koszyka ilość, której potrzebujesz.
2. Złóż zamówienie.
3. W ciągu 1 dnia roboczego potwierdzimy dostępność
i jakość towaru (mailowo lub telefonicznie).

koszt dostawy od 5.55 zł (Polecony Inpost)

opis produktu

Termometr kuchenny do pieczenia mięs.

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.

Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1,3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Parametry techniczne:
  • zakres temperatur: od 0°C do 120°C
  • dokładność pomiaru: +/-2°C

Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Wymiary:
  • szerokość produktu: 5 cm
  • głębokość produktu: 5 cm
  • wysokość produktu: 15 cm

dane techniczne

gwarancja i serwis

warunki gwarancji
Gwarancja producenta: 12 m-cy.

opinie o tym produkcie

napisz opinię

Bądź pierwszy/a i dodaj swoją opinię na temat tego produktu!

Philips
Total Sale