Zestaw złożony z dwóch produktów.
Szynkowar Biowin przeznaczony do wyrobu parzonych wędlin domowym sposobem.
Szynkowar wykonany jest ze stali nierdzewnej. Pozwala na przygotowanie do 1,5 kg wyrobu mięsnego jednorazowego. Na środku wieczka znajduje się gniazdo z otworem umożliwiającym bezpośredni pomiar temperatury wsadu mięsnego. Służy do tego termometr z sondą, który nie jest elementem zestawu.
Do szynkowaru można dopasować termometr o symbolach: 133675, 131073, 131065, 133679.
Wymiary produktu:- szerokość: 10cm
- głębokość: 10cm
- wysokość: 17cm
Termometr kuchenny Bioterm.
Solidnie wykonany termometr ze stali do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju potraw.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1,3-5 cm od początku szpikulca. Termometr należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dance techniczne:- zakres temperatury od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru +/-2°C